Pohjoismaiden suurin pienoismallitapahtuma Model Expo esittelee

mm. lennokkeja, pienoisrautateitä, radio-ohjattavia autoja, veneitä, lennokkeja ja helikoptereita, nukkeja ja nukkekoteja, rakennussarjoja, työkaluja sekä alan
kirjallisuutta ja harrastekerhoja. Tule seuraamaan monipuolisia näytösalueita ja ihastelemaan kokonaisia kaupunkeja, kaikkine pieni yksityiskohtineen.

 

Autoja, junia, veneitä ja kokonaisia kaupunkeja

Model Exposta löydät mittavan määrän erilaisia autoja, junia, veneitä ja kaupunkeja. Veneisiin kannattaa tutustua erityisesti Satama-alueella. Autoja löydät yli 1000 neliön autorata alueelta sekä vieressä olevalta autovarikolta. Autoradalla pääset myös seuraamaan vauhdikkaita kilpailuja sekä kokeilemaan radio-ohjattavaa pienoismallikilpa-auton ajamista.

Junille ja pienoisrautateille löydät Model Exposta useita eri hienoja toteutuksia sekä veturien huoltoa. Ota oma pienoismalliveturisi messuille mukaan ja kysy asiantuntijoiden vinkit huoltoon.

IMG_2024-(2)

Satama-alue – Ihan kuin oikea satama! 

Tänäkin vuonna messuille rakentuu suuri satama-alue. Alueelta löydät valtavan allas-alueen, jossa yhdistyvät uivat laivamallit ja erilaiset työkoneet. Maata siirretään, rekkoja lastataan ja laivat tulevat ja lähtevät.- Satamassa tapahtuu aina!

Tule mukaan seuraamaan tapahtumarikasta päivää satamassa. Radio-ohjattavat laivat, veneet ja autot saavat todellisuuden ja ajantajun katoamaan. Voiko tällaista ollakkaan?

veneNETTI